Een praktische kijk op Industry 4.0 voor waterbedrijven

Registreren jouw automatiseringssystemen netwerkstoringen voordat ze zichtbaar zijn met het blote oog? Herkent het automatiseringssysteem potentiële problemen zonder menselijke input? Met moderne analyse kunnen de voordelen van data op een nieuwe manier gemaximaliseerd worden, waarbij het aantal repetitieve routinetaken omlaag gaat. Zo kunnen waterbedrijven zich richten op het verhelpen van problemen in plaats van de opsporing ervan. Industry 4.0 voor waterbedrijven is geen abstract idee, maar een verzameling van concrete maatregelen en voordelen.

Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Laten we dat uitzoeken! Tijdens dit gratis consult bespreken we de huidige staat van de automatiseringstechnologie en wat je ervan kunt verwachten. We zullen het ook hebben over wat je moet overwegen bij toekomstige systemen. Of het op dit moment bijvoorbeeld mogelijk is om data uit meerdere systemen te halen voor een betrouwbare statuscontrole. We zullen ook bekijken welke van je huidige netwerkmetingen al gebruikt kunnen worden in de analyse om informatie te lokaliseren over onder andere toevoer, infiltratie en verstoppingen.

Boek je gratis consult

Belangrijkste punten

1

Informatie over het gebruik van real-time data om toevoer, infiltratie, verstoppingen en andere afwijkingen in het netwerk te kunnen detecteren.

2

De huidige status van automatiserings- en netwerkinformatiesystemen, het maximaliseren van het voordeel van verzamelde data en wat je moet overwegen bij toekomstige systemen.

3

Verhalen van andere waterbedrijven over hoe zij hun voordeel doen met data analyse in hun dagelijkse werkzaamheden.

4

Concrete ideeën voor het digitaliseren van het waterbedrijf.