Industry 4.0 for Water Utilities

Oppfanger automatiseringssystemene dine nettverksfeil før de oppdages i miljøet? Gjenkjenner automatiseringssystemet potensielle problemer uten menneskelig innblanding? Med moderne analyser kan fordelene med data maksimeres på en helt ny måte, noe som reduserer antallet repeterende rutineoppgaver. Som et resultat kan vannverk fokusere på å korrigere problemer fremfor å lete etter dem. Industry 4.0 for Water Utilities er ikke en abstrakt visjon, men en samling konkrete handlinger og fordeler.

Hva betyr dette for vannselskapet ditt?

La oss finne det ut! Gjennom denne gratis konsultasjonen vil vi diskutere den nåværende tilstanden til automatiseringsteknologi og hva du kan forvente av den. Vi vil også snakke om hva du bør vurdere for fremtidige systemer. Kan du for eksempel hente data fra flere systemer for en pålitelig og aggregert statussjekk? Vi tar også en titt og ser hvilke av dine nåværende nettmålinger som allerede kan brukes i analyse for å finne informasjon om blant annet tilsig, infiltrasjon og blokkeringer.

Bestill en gratis konsultasjon

Viktige punkter

1

Hvordan du bruker sanntidsdata for å oppdage innstrømning, infiltrasjon, blokkeringer og andre uregelmessigheter i nettverket.

2

Den nåværende tilstanden til automatisering og nettverksinformasjonssystemer, maksimerer fordelen av innhentede data og hva du bør vurdere for fremtidige systemer.

3

Hør andre vannverk fortelle om hvordan de har brukt dataanalyse i sin daglige drift.

4

Konkrete ideer for digitalisering av vannverk.